ACB

El millor Manresa no té premi a Tenerife (100-87)

El Manresa marxa de Tenerife amb el cap ben alt. Els de Pedro Martínez han ofert una primera meitat de gran qualitat passant per sobre al conjunt de Txus Vidorreta que ha mantingut el marcador a través d’una bona resposta a la pintura (100-87). Els del Bages han posat contra les cordes als canaris el dia que tots els jugadors han anotat punts. El partit s’ha enterbolit en un final on l’arbitratge ha assenyalat una tècnica al coach visitant i on hi ha hagut unes quantes accions dubtoses que no han afavorit al Manresa.

Els primers dos quarts, els catalans han jugat en bloc i han aprofitat l’aportació coral en anotació en un inici que molt elèctric. Geben i Dani Pérez, especialment inspirat, han sigut els màxims artífexs en els primers instants (28-28). Els segons deu minuts han començat amb un parcial 0-5 liderat per un Dani García molt fi des de la mitjana i llarga distància-2 de 2 en triples- abans del descans.

El Manresa ha aguantat el frec a frec contra un Tenerife liderat per Marcelino Huertas -10 assistències- que era castigat en els rebots, només 8 pels 16 visitants. Al descans, els manresans han posat més punts pel mig gràcies a l’encert des del tir exterior en una mitjana que fregava el 50%. El capità Jou ha sigut l’autor d’un dels triples més complicats del matx (51-58).

A la represa, s’ha notat l’acumulació de minuts del Manresa i el Tenerife no ha donat opcions amb un parcial de quart local (17-8). Els interessos catalans s’ha esvaït i la ferida s’ha fet encara més gran als darrers minuts quan Doornekamp -6 de 10 en triples- i Shermadini -21 punts- han sentenciat un matx que ha acabat amb victòria local (100-87).