Eurolliga

El Barça es dosifica sense intensitat a Milà (84-76)

Els blaugrana no han competit a la pista italiana on ha acabat tot el darrer quart sense els titulars

El Barça, amb Kalinic, Sergi Martínez i Nnaji fora de la convocatòria, ha fet un partit sense intensitat, ni agressivitat i ha cedit a Milà (84-76) on Jasikevicius ha jugat el darrer quart amb els titulars a la banqueta. Els blaugrana tancaran la fase regular divendres vinent contra el València al Palau Blaugrana tot esperant el seu rival als quarts que té moltes opcions que sigui el Maccabi Tel Aviv.

El matx, amb el Barça ja classificat pels quarts i el Milà fora de la lluita pel títol, ha tingut un inici amb domini blaugrana (12-19) amb triple de Kuric, que ha sortit de titular. Però al segon quart ha baixat la intensitat defensiva blaugrana (30-26). Al descans tot estava obert (39-36). Al tercer quart els de Jasikevicius han perdut tensió i intensitat i això ha permès que el Milà agafés un màxim avantatge de 10 punts després d’un triple de Ricci (58-48). El tècnic lituà ha situat a pista de base a Oriol Paulí buscant aquesta energia que no tenia a pista. Però el Milà ha continuat augmentant la diferència (63-50). El Barça ha baixat totalment la guàrdia i això ha fet que els italians sentenciessin (75-58). Jasikevicius ha llançat la tovallola i ha deixat els titulars a la banqueta tot el darrer quart jugant amb Jokubaitis, Paulí, Kuric, Tobey i Da Silva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)