ACB

El Baxi Manresa lluita fins el darrer instant i perd a Bilbao per 80-76

Han disposat d’un atac per guanyar a 17 segons de la fi i han perdut la pilota

El Baxi Manresa ha perdut per un ajustat 80-76 en la seva visita a la pista del Surne Bilbao un partit en el que han tingut un atac per guanyar a falta de 17 segons. Els manresans han arribat a perdre de 14 punts, però han ajustat el partit i han lluitat per la victòria fins el darrer instants. Harding ha destacat amb 21 punts i Robinson n’ha fet 17.

El conjunt basc ha iniciat el partit amb molt d’encert i ràpidament s’ha avançat de nou punts (15-6). Els manresans no podien aturar Smith, ha anotat 10 punts en el primer quart, i s’ha arribat al final dels primers deu minuts amb un 24-14. En l’inici del segon període el Bilbao ha aconseguit la seva màxima avantatge de 14 punts (29-15). El Manresa ha reaccionat, Harding ha trobat la cistella contraria i poc a poc els del Bages s’han anat apropant en el marcador fins arribar al descans només tres punts per sota, 36-33.

El Baxi Manresa ha continuat amb la seva millora en el joc i el seu encert en els primers minuts del tercer quart i s’ha posat per davant en el marcador (46-50). La reacció del conjunt basc ha estat immediata i amb un parcial de 12-2 ha tornat a dominar en el marcador (58-52). Els manresans han continuat lluitant i s’han mantingut aprop en el marcador en els darrers minuts. A falta de només 47 segons pel final s’han situat només dos punts per sota (78-76). El Bilbao ha fallat un triple i els manresans han atacat amb 17 segons per guanyar el partit, però han perdut la pilota, han fet falta i han perdut, 80-76.