Mundial

Rubio, Parra i Abrines, en el camí per al mundial

Bàsquet. Sergio Scariolo fa una primera llista de 16 jugadors amb el base dels Cavaliers de nou a la selecció espanyola, on no hi és Brown

Ricky Rubio, Joel Parra i Àlex Abrines formen part de la primera llista de la selecció espanyola per al mundial, que es fa del 25 d’agost al 10 de setembre al Japó, Indonèsia i Filipines. Hi ha 16 jugadors i se’n descarten quatre.

Espanya és la vigent campiona d’Europa i del món. Rubio i Abrines es van perdre l’últim campionat continental –també Llull i Claver, que hi tornen– marcat per la presència de Lorenzo Brown després de la seva nacionalització exprés. El base del Maccabi renuncia al mundial per fer net d’una lesió que es va fer en l’últim europeu i que requereix repòs absolut, amb la mirada en els Jocs a París l’estiu que ve.

La convocatòria de Scariolo inclou també Salva Camps al cos tècnic. Qui serà entrenador del Girona es perdria la pretemporada ACB si es queda amb Espanya perquè el mundial i el primer partit oficial de l’equip és el dia 7 a Andorra a la pista del Morabanc, en la prèvia de la Lliga Catalana. Segons especifica el club de Marc Gasol a L’Esportiu, Camps continua treballant paral·lelament en la confecció de la plantilla gironina i s’incorporarà abans de la pretemporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)