Lliga femenina

Encamp, desllorigador blaugrana

El Barça CBS i Anna Cruz resolen el contracte de la base perquè segueixi fins a final de curs a l’equip revelació de la temporada passada, que des d’Andorra anuncia dos fitxatges més que completen el ‘roster’

Els quatre dies d’estada a Encamp, de dilluns a dijous, han estat molt més prolífics que els anteriors dies d’agost i tot el juny i juliol per al Barça CBS, que dilluns al matí agafava un minibús en direcció a Andorra. Ho feia sense Anna Cruz, sense notícies de cap renovació més enllà de les cinc baixes de jugadores que havien fitxat per altres clubs, i havent anunciat només tres fitxatges, l’últim dels quals el 2 de juny: Destiny Harden.

El club del Baix Llobregat anunciava el mateix dilluns la continuïtat d’Isaac Fernández, l’endemà aquest diari treia a la llum el conflicte amb Cruz –havia signat la renovació al juny i l’entitat li havia canviat després les condicions, a la baixa–, i dimecres es feia públic que Julia Drop (1,74 m, 1995) i Karla Erjavec (1,78 m, 1999) eren les altres cares noves de l’equip, a més de les internacionals per Espanya en l’últim europeu, Paula Ginzo i Lola Pendande.

La continuïtat de Cruz s’afegeix a la de Lucía Navarro, Jolene Anderson i les quatres de l’equip revelació la temporada passada, Kristina Rakovic i Carolina Guerrero.

L’alera Irene Broncano (1,83 m, 2004), que jugarà al Lima Horta de la lliga Chalenge, i les júniors Carla Subirats i Martina Muñoz són les altres jugadores que tenia a Encamp Isaac Fernández, que després d’arribar a la copa i a les semifinals de la Lliga Femenina el curs passat, havent renunciat a jugar a Europa, té el repte de conjuntar un equip amb moltes novetats respecte al de fa un any, quan precisament Cruz, Anderson, Rakovic i Ruth Hamblin (1,98 m) reforçaven un bloc granític, el de l’ascens i la imbatibilitat a casa.

Bases
Anna Cruz (*) 1,75 m, 1986
Julia Drop 1,74 m, 1995
Escortes
Lucía Navarro (*) 1,72 m, 2004
Karla Erjavec 1,78 m, 1999
Aleres
Jolene Anderson (*) 1,80 m, 1986
Destiny Harden 1,83 m, 1998
Aleres pivot
Kristina Rakovic (*) 1,85 m, 1994
Carolina Guerrero (*) 1,88 m, 2000
Pivots
Paula Ginzo 1,88 m, 1998
Lola Pendande 1,93 m, 2000
Cos tècnic
Isaac Fernández entrenador
David Muñoz assistent (*) Segueix de la temporada 2022/23
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)