Mundial

Doncic, indomable actitud

Bàsquet. Mundial. L’estrella d’Eslovènia és expulsat per dues tècniques i torna a tacar el seu monumental talent amb una actitud esgotadora a pista

Té només 24 anys. És boníssim. Està implicat al màxim amb Eslovènia. L’ha tornat a posar en el mapa de l’elit tot i que al seu voltant no hi ha la generació d’altres anys. Ha fet un mundial de traca i mocador amb 26,3 punts, 6,8 rebots i 6,5 assistències de mitjana. Però l’estrella dels Mavs (NBA) va tornar a demostrar ahir, en un partit gran com són uns quarts de final del mundial, que ha de gestionar les emocions. I sobretot les actituds. Més enllà de ser expulsat a 6.30 minuts per al final amb 92-77 quan el partit estava decidit, el problema és anterior perquè va estar tot el partit, com ha fet en d’altres enfrontaments, fent gestos, parlant amb àrbitres, rivals i qui hi hagi. I això va detonar una manca absoluta de concentració. Una cosa que li han retret moltes vegades a l’NBA, on ningú no posa en dubte que és una superestrella a Dallas, però que això ho ha de millorar. És a temps de fer-ho? Sí. Però és difícil.

Històric Jordi Fernández

La victòria de Canadà va donar automàticament el bitllet per als Jocs Olímpics de París 2024 a Sèrbia i a Alemanya. El badaloní Jordi Fernández, que també serà a la cita olímpica, ha situat per primer cop a la història l’equip nord-americà a unes semifinals. Fernández s’enfrontarà a Pesic per una medalla.

La Penya té els drets de Zagars

Una de les grans sensacions del mundial ha estat Letònia, però sense Porzingis i amb el lesionat Dairis Bertans el protagonisme se l’ha endut Zagars. La Penya el va fitxar de petit del DSN Riga, el va formar i el va fer debutar a l’ACB. Tot i fer-li una oferta de renovació no va voler i va anar-se’n al Nevezis lituà l’estiu passat. El seu representant, el germà de Porzingis, volia que agafés confiança i ho ha fet. Si algun equip ACB el vol s’ha de posar d’acord amb la Penya perquè té els seus drets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)