Eurocopa

L’Spar Girona perd la base Sandra Ygueravide

Bàsquet. Lliga femenina. Estarà de baixa almenys dues setmanes per una lesió muscular a la cama dreta. Marta Canella evoluciona favorablement

L’Spar Girona va anunciar ahir que es confirma la lesió muscular a la cama dreta de la seva jugadora Sandra Ygueravide, que estarà de baixa les properes setmanes. El club no ha fixat terminis i explica que l’evolució de les lesió marcarà la seva disponibilitat. La base valenciana no va jugar dissabte a Salamanca contra l’Avenida per unes molèsties al bessó de la cama dreta després de jugar 20:09 en l’Eurocopa –en la lliga hi acumulava més de 33 minuts de mitjana. La seva absència es va notar, sobretot per l’actuació de al base rival Sílvia Domínguez. Ygueravide (1,72 m, 1984) s’ha incorporat aquest curs al club gironí procedent del Gernika i té una gran experiència en la direcció dels partits. A l’estiu, juga en la modalitat de 3x3. “És una jugadora que no ha descansat en tot l’estiu i que té l’edat que té. Veure’m quins son els terminis de recuperació. Hem d’anar setmana a setmana. De moment dues setmanes segures i no ens poden arriscar a una recaiguda”, explica l’entrenadora Laura Antoja. La psicosi, venint d’on venim, és inevitable. És a dir, de la temporada passada, la més desgraciada quant a lesions que es recorda. “No podem treballar pensant que ens farem mal”, recalca Antoja, que explica que les jugadores estan sotmeses a controls continus.

Una de freda i una de calenta. El club també va donar una bona notícia. Marta Canella, que es va fer una regirada al dit a Salamanca, “evoluciona favorablement de la seva lesió”. Arribada aquest curs procedent del Barça CBS, Canella es va fer mal a la mà dreta en topar dissabte amb la seva companya Morgan Bertsch quan lluitaven per capturar un rebot tot just en l’últim minut del partit. “La tenim embenada però s’entrena amb normalitat”, precisa Antoja, que assenyala que “la resta estan totes bé” tot i que matisam que en l’entrenament de dilluns “hi va haver algun esquinç que ja estem solucionant. L’únic tema és que les dues africanes, Mama Sidiki i Lala Touré no ens poden ajudar perquè hi ha el cupo d’estrangeres cobert i viatjaran l’Aina i la Krista”.

LA PRÈVIA

Ygueravide no ha descansat en tot l’estiu i té l’edat que té. De moment dues setmanes de baixa són segures
Laura Antoja
Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)