Eurocopa

El Cadí, afogat pel Carolo (48-73)

El Sedis empatava a 38 a 7:05 per acabar el tercer quart mitjançant Anna Palma

El Flammes Carolo és el primer equip que supera el Cadí a La Seu aquest curs, en el retorn de l’Eurocopa a l’Alt Urgell després que el Sedis arribés als quarts de final la temporada passada després d’eliminar el seu rival d’avui –72-54 i 77-64 a Charleville-Mézères. I això que Coline Franchelin a 5:43 per acabar el primer quart deixava el partit adolorida del genoll dret, però entre el joc interior i la direcció d’Amel Bouderra les visitants, que venien de perdre el primer partit de lliga (75-45 contra Landes), es mostrarien molt superiors en la segona meitat.

Júlia Soler (3-0) i Shay Colley (3-3) obrien les anotacions des de 6,75 m i, la defensa zonal oberta i les cistelles fàcils permetien les visitants dominar el ritme del partit perquè si Bair anotava el 10-7 a 4:53, el 0-10 el trencava Zoe Hernández de tir lliure a 31 segons (11-17).

Anna Palma a 9:13 reprenia el compte encistellador (13-19) després que Lauren Scherf enfilés la màxima visitant. Júlia Soler de tres a 7:47 (18-21) i a 7:03 (21-23), i Sierra Campisano a 6:40 (24-23) capgiraven el marcador. La mateixa pivot amb passaport italià enllaçava les tres següents cistelles del Cadí (30-27), que aconseguia arribar a la mitja part per davant gràcies a l’acció de Bair (32-30).

El vuitè punt de Bouderra en la segona meitat recuperava la màxima del Carolo (40-48 a 5:00, triple), que arribaria a la barrera psicològica mitjançant Topuzovic, assistida per la base, i a la dotzena mitjançant Scherf (42-54). El 4-17 en 7 minuts deixava el 42-55 i, sense capacitat de resposta per part del Sedis, les pèrdues locals, els triples de Bouderra i Sissoko i Jasmine Walker enfonsaven les locals: 46-73