Eurocopa

El Carolo trenca el gel a la Seu

El Cadí, que encadenava cinc triomfs seguits, perd el primer partit del curs a casa per culpa d’una segona meitat nefasta

Cadí la Seu 48 Flammes Carolo 73

CADÍ LA SEU:Ramette, Soler (8), Remenárová (3), Lahtinen (3), Campisano (13) –cinc inicial–; Swartz, Palma (4), Grande (6), Hernández (1) i Bair (10). 15/40 de 2, 4/20 triples (2 Soler i 1 Lahtinen i Campisano), 6/9 tirs lliures, 41 rebots (10 Palma), 16 assistències (4 Ramette) i 44 de valoració (12 Soler, Campisano i Palma).FLAMMES CAROLO BASKET:Colley (6), Franchelin (2), Sissoko (11), Walker (15), Scherf (11) –cinc inicial–; Brochant (7), Bouderra (15), Nganfina i Topuzovic (6). 24/48 de 2, 6/21 triples (3 Bouderra i 1 Colley, Sissoko i Brochant), 7/12 tirs lliures, 41 rebots (9 Walker), 19 assistències (7 Bouderra) i 89 de valoració (18 Scherf).PARCIALS:11-17, 21-13 (32-30), 10-25 (42-55) i 6-18 (48-73).

Primera derrota del curs a casa en partit oficial per al Cadí, que es va veure superat pel Flammes Carolo en una segona meitat en què les locals es van fondre, després d’anar amb empat a 38 a 7 minuts per acabar el tercer quart. Les 26 pilotes perdudes de l’equip de l’Alt Urgell, que només va reaccionar enllaçant triples en el segon quart, expliquen el final de la ratxa de cinc victòries seguides entre la Lliga Catalana, la Lliga Femenina i l’Eurocopa. Les visitants, eliminades en els vuitens a mans del Sedis la temporada passada –72-54 i 77-64–, van assolir el control des del 0-10 en el primer quart (10-17).

Dos triples quasi seguits de Júlia Soler i un de Sierra Campisano donaven la iniciativa al Cadí en el segon quart (24-23), però, des de l’empat a 38 d’Anna Palma, el Carolo desequilibrava la balança amb el 4-17 en 7 minuts que deixava el 42-55. La direcció i els punts de Bouderra (13 en la segona meitat); la superioritat de les interiors del conjunt francès, que venia de perdre el seu primer partit –75-45 contra Landes–, i la precipitació de les locals davant les alternances defensives provocarien que la diferència no deixés de créixer.