ACB

El Baxi Manresa no cedeix fins els últims minuts a València (84-79)

Trenca la seva bona ratxa de resultats

El Baxi Manresa ha perdut per 84-79 a la pista del València Basket en un partit on ha lluitat per la victòria fins els últims minuts. Els manresans veuen tallada la seva ratxa de tres victòries consecutives, mentre que els valencians han sumat el seu cinquè triomf seguit a la lliga. Taylor ha anotat 21 punts pel Manresa i Williams n’ha fet 19.

El València ha sortit amb molt d’encert de cara a cistella i s’ha distanciar en el marcador ràpidament (11-2), ha arribat a tenir 12 punts d’avantatge (22-10). Pel Manresa la replica l’ha posat Williams, amb 11 punts en els primers 10 minuts, i ha iniciat la reacció que ha portat al seu equip a perdre de només 2 punts en l’inici del segon quart (22-20). El conjunt valencià s’ha tornat a centrar i després de dues tècniques a la banqueta del Manresa s’ha situat 9 punts per sobre (41-32). Un parcial de 0-6, amb Sagnia encertat, ha portat el partit al 41-38 al descans.

En els primers minuts de la segona part els manresans han culminat la remuntada i s’han posat per davant (41-42), però el València ha respost amb un parcial de 6-0 i ha tornat a manar en el marcador. l’enfrontament s’ha anivellat amb curtes avantatges dels locals. Després del 63-60 en l’inici del darrer quart els valencians han tornat a agafar avantatge amb els triples fins la seva màxima diferència (78-65) de 13 punts a cinc minuts del final. Els del Bages han continuat lluitant, han tornat a entrar en el partit, i al final han cedit per 84-79.