ACB

El Baxi Manresa marca el ritme i guanya a la pista de l’Andorra (86-90)

Els del Bages sumen la cinquena victòria i Robinson destaca amb 19 punts

El Baxi Manresa ha sumat la seva cinquena victòria en l’ACB al imposar-se a la pista del MonraBanc Andorra per 86-90. Els manresans han marcat el ritme i pràcticament sempre han anat per davant en el marcador, però els andorrans mai s’han rendit. Robinson ha destacat amb 19 punts i 27 de valoració.

El Manresa ha respost al bon inici de l’Andorra amb un parcial de 0-9 (5-9) i el partit s’ha mantingut anivellat en els primer quart amb curtes avantatges per un i altre equip. Després de tenia cinc punts de marge (18-23) els manresans han vist com els andorrans els hi han empatat l’enfrontament en l’inici del segon període (27-27). Dani Pérez ha començat a fer funcionar a l’equip mentre Steinbergs i Robinson han anat anotant. Un parcial de 2-16 del Baxi Manresa ha portat la màxima avantatge als 16 punts (33-49) a pocs del descans i s’ha arribat a la mitja part amb un 35-49.

En l’inici del tercer quart el Manresa ha arribat a la seva màxima diferència de 17 punts (39-56), però l’Andorra ha reaccionat. Els locals han millorat la seva defensa i els visitants han tingut problemes en atac. Un parcial de 9-0 i un altre de 7-0 poc després han portat el resultat al 59-64 al final del tercer quart. En els darrers deu minuts el Baxi Manresa ha estat capaç de tallar la reacció local, amb Robinson i Taylor encertats en els triples, i s’han mantingut amb avantatge de més de 10 punts, tot i que en els últims minuts s’han apropat en el marcador sense fer perillar la victòria.