NBA

Harden frena la ratxa negativa dels Clippers amb un 3+1 contra els Rockets

La victòria dels Boston Celtics davant els Toronto Raptors, el triomf dels Milwaukee Bucks contra els Charlotte Hornets, els 43 punts, 8 rebots i 7 assistències de De’Aaron Fox (Kings) davant el francès Victor Wembanyama (Spurs) –27 punts i 9 rebots–que han catapultat al seu equip (120-129) i l’acció de quatre punts (3+1) amb què James Harden (24 punts i 9 rebots) ha frenat la ratxa perdedora dels Clippers (4-7) davant dels Rockets, el seu exequip (106-100) han marcat aquesta jornada de la copa NBA, el torneig In Season Tournament que aprofita algunes jornades de la lliga regular per augmentar la competitivitat i que s’acabarà amb un final a las Vegas el desembre.

Els Celtics, amb set jugadors amb dos dígits en l’anotació, han aconseguit la seva segona victòria a la copa de l’NBA davant els Raptors i lideren la conferència Est amb 10-2, LeBron James, per la seva banda, ha liderat el triomf dels Los Angeles Lakers davant els Portland Trail Blazers (95-107) amb 35 punts. Un altre dels herois vintage de la nit ha estat l’incombustible Kevin Durant –38 punts, 9 rebots i 9 assistències–, que ha liderat els Suns en el triomf davant dels Jazz (128-131).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)