ACB

Paulí escull el ‘seu’ Girona per trencar rècords

ACB. El gironí estableix el sostre de punts (12) i valoració (18) com a blaugrana; a la lliga els seus màxims són 21 punts i 27 de valoració

Oriol Paulí (Girona, 20/5/1994) va escollir el Bàsquet Girona per establir el seu sostre de punts (12) i de valoració (18) com a jugador blaugrana. Paulí recordava abans del matx la seva vinculació amb el club gironí: “És un equip que he seguit des de petit. El meu pare –Joan– va ser jugador del Girona i per a mi és molt especial.” Va estar 24:27 minuts a la pista aprofitant la baixa de Jokubaitis i va poder assumir més minuts després de quedar-se fora de les convocatòries en els primers partits de lliga i d’Eurolliga, una situació que ell mateix afirma que no l’ha afectat: “Soc veterà, porto molts anys a la lliga i estic preparat per afrontar situacions en què no jugo. He estat en alguns moments amb psicòlegs esportius que m’han ajudat a portar aquestes situacions. La clau és treballar fort i estar preparat quan hi hagi l’oportunitat.” El seu sostre de punts era de 21 amb el Gran Canària contra el València el 2019 i el seu sostre de valoració, de 27 jugant amb l’Andorra contra l’Estudiantes el 20 de desembre del 2020.

També va aprofitar el matx un altre gironí com Èric Vila, que va establir de llarg el seu rècord de punts (17), superant els 11 de la jornada 3 del curs passat contra l’Obradoiro.

Juani, en 15 dies

Juani Marcos, que diumenge va estar al Palau al costat del metge Dídac Masvidal, podria reaparèixer d’aquí a 15 dies després de l’operació que se li va fer al dit de la mà dreta i també del trencament muscular que va tenir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)