Eurolliga

Un Laprovittola de rècord (8 triples) dona ales al Barça (101-92)

L’argentí ha fet una exhibició absoluta superant el seu sostre (7) que també era contra el Villeurbanne

Laprovittola (28 punts, 9 assistències i 31 de valoració) ha donat una altra exhibició establint el seu rècord de triples a l’Eurolliga (8) i superant els 7 que havia anotat, precisament, contra el Villeurbanne. El Barça es consolida a la segona posició (101-92).

El Barça, sense James Nnaji amb molèsties a la zona lumbar i amb Parra per primer vegada titular a l’Eurolliga, ha arrencat llançat davant dels 4.612 espectadors liderat amb el trident Laprovittola, Parker i Vesely com a grans referents (10-2). Però les rotacions franceses han canviat la dinàmica. Fall s’ha fet fort dins la zona (11 punts) i han començat a anotar triples amb Luwawu-cabarrot anotant-ne dos. S’ha igualat el matx amb Parker sent el referent (11 punts) i al tram final un triple al darrer segon de Laprovittola ha tancat el primer temps (50-47). Al tercer quart els blaugrana han trencat el partit ràpidament sobretot amb un Laprovittola imperial (5/7 triples) i el Barça amb un percentatge des de la línia de 6,75 metres espectacular (12/17). Els de Grimau han agafat 14 punts de renda (76-62). Els francesos però han reaccionat i han posat pressió (79-78) amb un Lauvergne molt inspirat. Però llavors ha tornat a aparèixer Laprovittola per establir el seu rècord de triples a l’Eurolliga (8) i trencar el matx amb un 12-2 (96-85).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)