ACB

El Baxi Manresa, amb poca rotació, perd contra el potent Unicaja (91-77)

El Baxi Manresa mai no ha abaixat els braços però ha perdut avui al Martín Carpena contra el potent Unicaja (91-77), que suma la seva vuitena victòria seguida en l’ACB. La falta d’efectius dels catalans per culpa de les baixes i l’actuació del local Osetkowski (25 punts amb 6/9 en triples, 9 rebots i 31 de valoració) han estat claus en la derrota dels del Bages, que fan un pas enrere en les seves aspiracions per jugar la copa que es disputarà precisament a Màlaga, tot i que encara no han dit, ni de bon tros, l’última paraula. Travante Williams (14 punts i 5 rebots) i Dave Robinson (13 punts, 5 rebots i 18 de valoració) han estat els millors anotadors del Baxi Manresa.

El conjunt de Pedro Martínez ha acumulat un màxim desavantatge de 6 punts al final del primer quart (31-25) però s’ha refet guanyant el segon quart (18-21) i ha arribat al descans amb un desavantatge de només 3 punts (49-46). Dani Garcia ha dirigit bé l’equip i ha repartit 8 assistències i Sagnia i Robinson han estat els màxims anotadors amb 8 punts cadascún. Com és habitual, l’equip ja carregat molt bé el rebot ofensiu (8) i ha gaudit de segons tirs. Amb 6/19 en triples, el conjunt de Bages, però, necessitava millorar. El local Osetkowski, en canvi, ha marcat la diferència amb 3/4 triples i 13 punts.

La millora defensiva andalusa i els nombrosos errors en els tirs de camp del Baxi –un 1/12 paupèrrim d’entrada i un fluix 17/43 en tot el partit– i les pèrdues han hipotecat a l’equip català en un tercer quart en què només ha anotat 14 punts i en que ha començat a pagar la seva inferior rotació. Malgrat tot, un triple de Williams i una cistella de dos d’Oriola han apagat el foc quan semblava que el partit s’esmunyia definitivament (67-52) i el Manresa ha arribat al darrer quart encara dins del partit (70-60). Tot i amb això, en cap moment ha tingut esma ni prou recursos humans per recuperar el terreny perdut i ha acabat claudicant. Dos triples d’Osetkowski i la capacitat per anotar amb facilitat a la pintura han posat el peu al coll del Baxi Manresa (83-64), que, fos, ja no ha tingut opcions tot i que mai no ha desconnectat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)