ACB

La Penya fa un recital contra el Baskonia (77-72)

Els verd-i-negres han trobat en Andrews (20 punts) la seva gran estrella

La Penya ha fet un autèntic recital en el millor partit de la temporada per tombar el Baskonia sense Marcus Howard i agafar aire (77-72)

Duran ha arrencat amb Ruzic i Prey en el cinc titular però ha hagut de modificar ràpid els plans perquè els han castigat físicament (15-22). El Joventut ha augmentat la intensitat i amb Vives en la direcció la Penya ha liderat un parcial de 14-2 (29-24) amb un triple de Ribas. Abans del descans però el Baskonia s’ha posat per davant (37-38). Al tercer quart els verd-i-negres han agafat un màxim ava amb quatre triples seguits (61-54) amb Andrews impressionant. Els vitorians han capgirat el marcador per empatar (63-63) i entrar en un final d’infart. En els últims instants la Penya ha estat madura sobretot en atac amb Ribas assumint galons en els moments calents.