Eurocopa

Pista calenta i fitxatge

Bàsquet. Eurocopa. La Penya, sense Vives, juga contra el Besiktas, que ha fitxat Allman, en un escenari on dissabte hi va haver incidents

El Joventut enceta avui (18 h, Esport3), a la pista del Besiktas turc, la segona volta a Europa sense Vives, que ahir va ser pare del segon nen, ni tampoc Brodziansky ni Allen, lesionats. Els verd-i-negres tindran un ambient hostil en un escenari on dissabte es van viure escenes denunciables. En el Besiktas-Fenerbahçe l’afició va llançar objectes i una moneda va anar a la cara de Madar. El tècnic del Besiktas, Dusan Alimpijevic, al més pur estil Gregg Popovich, va agafar el micròfon per demanar calma als seus seguidors. El Besiktas, que acaba de fitxar Kyle Allman fent quartet amb Mathews, Needham i Mitchell, va guanyar a Badalona, on Thomas va errar el triple al darrer segon per guanyar el matx (62-63). D’altra banda, Tyler Cook, un nou nord-americà, va penjar un vídeo sorprenent a Youtube: “No sé exactament què volen l’entrenador i el club de mi i és el primer cop que el bàsquet s’assembla a treballar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)