ACB

El Joventut vol mantenir la bona ratxa de resultats

Bàsquet. El Barça es posa a prova amb el seu tercer partit en cinc dies

El Joventut vol mantenir la bona ratxa de resultats i sumar la seva quarta victòria seguida en totes les competicions, mentre que el Barça posarà a prova la seva fortalesa física i mental disputant el seu tercer partit en cinc dies. El conjunt badaloní rep el Monbus Obradoiro (12.30 h) després d’haver guanyat el Prometey i el Besiktas en l’Eurocopa i el Baskonia en la lliga. El conjunt gallec és un rival directe i està darrere del Joventut (6-6) a una sola victòria (5-7). Per a aquest partit el tècnic Carles Duran té la baixa de l’ala pivot Miguel Allen, i com en cada jornada haurà de descartar un dels seus tres extres comunitaris.

Els blaugrana visiten la pista del Casademont Saragossa (18.30 h), i aquest serà el seu tercer partit en només cinc dies. Dimecres van perdre a la pista del Virtus i divendres es van imposar al Fenerbahçe, els dos partits de l’Eurolliga, i avui és el torn dels aragonesos. Tot i que el Saragossa està en la zona baixa de la classificació (4-8) i els blaugrana estan en la zona alta (9-3), la pista del conjunt aragonès sempre ha sigut força complicada per al Barça. El tècnic Roger Grimau tindrà la baixa per lesió de Michael Caicedo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)