ACB

‘Generació 79’ de Badalona

Bàsquet. ACB. Salva Camps rebrà per primer cop diumenge a Fontajau la Penya –on el seu ajudant Lluís Riera va estar 16 anys– com a entrenador del Bàsquet Girona

Salva Camps (Badalona, 19/5/1979) rebrà per primer cop diumenge a Fontajau la Penya com a entrenador del Bàsquet Girona. El tècnic badaloní té una història curiosa perquè va apassionar-se per l’esport de la cistella a 200 metres del Palau Olímpic. Però quan ell va començar a fer botar la pilota en categoria de minibàsquet el pavelló encara no s’havia construït, perquè va començar a l’escola Mare de Déu de l’Assumpció el curs 1986/1987. Tres temporades després va fitxar pel Sant Josep, on va estar en les categories mini, preinfantil, infantil i cadet, i va entrar per primera vegada a l’staff d’un mini de l’escola on havia estudiat. En categoria cadet i júnior de primer any va estar als Maristes Ademar; el segon any de júnior va tornar al Sant Josep, i el primer any de sènior va tornar a l’Ademar, a segona estatal, abans de fer les maletes i anar per Espanya a jugar.

Com a tècnic va estar els cursos 2015-2017 al Prat Joventut, el vinculat de la Penya. El tècnic badaloní s’està convertint en un dels entradors revelació de la temporada perquè en l’any del seu debut està ara mateix en posició de copa del Rei. Altres apostes ACB no han sortit bé, com és el cas de Marco Justo, que ja ha estat acomiadat de la banqueta del Palència. Camps també ha tingut relació amb altres entrenadors sorgits del planter del Joventut com Pedro Martínez, de qui va ser ajudant a Manresa els últims tres anys, i també va estar a les ordres de Salva Maldonado –ara ajudant al Nou Congost– quan dirigia el Gran Canària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)