NBA

Antetokounmpo (64 punts) signa el rècord d’anotació històric dels Bucks

Giannis Antetokounmpo ha estat el protagonista de la jornada de la NBA, acreditant 64 punts, la màxima anotació aquest curs en la competició, i que suposen un nou rècord personal i d’un jugador dels Bucks en tota la història. Amb una sèrie de 20 de 28 tirs de camp, 24 de 32 en tirs lliures i 14 rebots, el jugador grec s’ha convertit en el botxí dels Pacers (140-126), que els havien eliminat en les semifinals del NBA In-Season Tournament.

Divuitena derrota dels Spurs

D’altra banda, els Spurs han estat a punt de trencar la seva mala ratxa després d’una actuació memorable de Victor Wembanyama, però han acabat enllaçant la divuitena derrota consecutiva contra els Lakers (119-122), Els Spurs perdien de 18 punts a l’inici de l’últim quart i s’han quedat a les portes de la remuntada després dels 30 punts (4 triples), 13 rebots i 6 taps de Wembanyama.

Els altres resultats de la jornada han estat: Suns-Nets (112-116); Pistons-Sixers (111-129); Heat-Hornets (115-104); Rockets-Grizzlies (117-104); Wizards-Pelicans (122-142); Raptors-Hawks (135-128), i Jazz-Knicks (117-113).

Green, sancionat de manera indefinida

D’altra banda, la NBA ha suspès de manera indefinida al pivot dels Golden State Warriors Draymond Green, amb un llarg historial de comportament antiesportiu, l’últim episodi del qual va ser el cop de puny a Jusuf Nurkic, dels Phoneix Suns. En una sanció sense precedents, la lliga nord-americana destaca que Green haurà de complir certs requisits per poder tornar a les pistes, tot i que no els especifica. Segons algunes fonts, el pivot dels Warriors rebrà ajuda professional per controlar les seves reaccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)