ACB

El Bàsquet Girona no pot frenar una Penya en ratxa (67-82)

Els verd-i-negres encadenen la sisena victòria consecutiva

La Penya ha guanyat a Fontajau el derbi català en la lluita per la copa i encadena la seva sisena victòria seguida contra un equip gironí que no ha tingut el dia (67-82).

El Bàsquet Girona ha sortit a mil revolucions i la Penya s’ha vist sorpresa (9-3). Però els verd-i-negres amb Pep Busquets, ha reaccionat per capgirar el marcador (11-14). A partir de llavors el domini ha estat del Joventut que ha arribat a guanyar de 7 punts en diferents fases (15-22 i 29-36) però els gironins han arribat vius al descans amb un Iroegbu (13 punts). com a gran referent (36-38). Al tercer quart el Joventut ha semblat que trencava el matx amb un parcial d’1-14 (41-54) amb Ribas, que ja no jugaria més, marxant al vestidor amb un cop a la cara. Però els gironins han reaccionat revolucionant el matx (48-54). La Penya ha perdut el control del matx també per alguna decisió arbitral i el Bàsquet Girona ha posat pressió abans del final del tercer quart (53-57). En els últims 10 minuts Andrews ha assumit galons i tot i que portava només 1 punts n’ha anotat 10 en els primers 2 minuts del darrer quart (56-66). Als últims minuts els de Salva Camps han estat erràtics mentre la Penya ha sabut gestionar la pressió.