Més bàsquet

esports

Garly Sojo, una jove perla del bàsquet

Tenia 24 anys i era l’estrella de la selecció veneçolana de bàsquet

El jugador de bàsquet en actiu Garly Sojo ha mort a casa seva, a l’edat de 24 anys, a causa d’un atac epilèptic, segons ha informat la Federació de Bàsquet de Veneçuela.

Natural de Caracas (Veneçuela), actualment jugava amb el dorsal 9 a l’equip del Gladiadores d’Anzoátegui, un equip professional que competeix a la conferència oriental de la Superlliga Professional de Bàsquet (SPB), de Veneçuela. Jugava a la posició d’aler, mesurava 1,96 m i pesava 98 kg.

La temporada del seu debut professional va ser la 2019/20, jugant amb els Cocodrilos de Caracas. Aquell primer any va fer una mitjana de 8,7 rebots per partit. L’any 2022 va ser traspassat al Broncos de Caracas i va ser l’MVP de la temporada regular. Amb la seva selecció nacional, va ser jugador de la sub-21 fent una mitjana de 17,6 punts per partit, l’any 2020 va debutar amb la selecció absoluta i aquest passat estiu va participar en el mundial celebrat a Àsia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)