Lliga femenina

A punt de donar la sorpresa al Palau (63-66)

Un gran Barça CBS competeix molt bé davant el Saragossa amb una xifra rècord de 4.657 espectadors, però no pot evitar la setena desfeta consecutiva

El Barça CBS tanca l’any amb una nova derrota davant el Casademont Saragossa en un duel amb un gran ambient, i és que la presència dels 4.657 espectadors ha permès batre la millor xifra històrica d’assistència en un partit del club al Palau Blaugrana, que acollia un enfrontament de l’equip santfeliuenc per tercer curs consecutiu.

Paula Estebas, nova incorporació de les blaugrana, ha debutat amb un alt minutatge (28:20) i 6 punts, però no ha pogut evitar la desfeta de les seves davant el Saragossa, que arribava al Palau després de perdre el lideratge en la darrera jornada.

Les catalanes han protagonitzat un gran inici. Rakovic i Ginzo (totes dues han arribat al descans amb 10 punts anotats) s’han posat l’equip a l’esquena i han impulsat el conjunt dirigit per Isaac Fernández durant els primers deu minuts (17-9).

Malgrat la sorprenent arrencada de les locals, les aragoneses, liderades per Fiebich, que a la mitja part duia 15 punts, han esvaït els dubtes amb un balanç de 15-25 al segon quart que ha propiciat que les blaugrana arribessin al descans en desavantatge (32-34). Els dos equips han tingut un balanç d’encert de tirs de dos gairebé calcat en una primera meitat de màxima igualtat (10/24 del Barça per 11/24 del Saragossa).

L’estira-i-arronsa no ha cessat a la represa i cap dels dos conjunts ha pogut escapar-se en el marcador, i això que Atkinson s’ha mostrat molt entonada per part del Casademont, agafant el relleu anotador de Fiebich, més espessa a la segona meitat. El resultat a la mitja hora de joc (48-50) ho deixava tot obert i pendent per resoldre al tram final.

Ja en el darrer quart, si bé és cert que semblava que les visitants posaven la directa (52-58), el Barça ho ha lluitat fins a l’últim moment i ha arribat a posar la por al cos al Saragossa, que finalment s’ha acabat imposant (63-66).

Malgrat competir molt bé i donar una gran imatge davant un dels equips més potents de la lliga, les catalanes continuen instal·lades a la zona baixa i encadenen una setena derrota que les deixa amb un balanç de 4-10, només un triomf per sobre del Gran Canària, el conjunt que marca la zona de descens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)