ACB

Navarro: “Hi ha hagut actituds dins i fora la pista que no ens han agradat i que no son dignes del club”

El mànager de la secció de bàsquet del Barça confia en la capacitat de Roger Grimau per revertir la situació: “És un projecte nou en què ell és el nostre referent i ho segueix sent. Està fent un gran treball i no és fàcil”

En plena crisi de joc i de resultats, el mànager de la secció de bàsquet del Barça Juan Carlos Navarro ha sortit en defensa de la tasca del tècnic Roger Grimau: “Està fent un gran treball”. El directiu blaugrana ha destacat el bon paper a l’inici de temporada: “És un projecte nou, amb moltes cares noves després d’uns canvis que havíem de fer. La primera part de la temporada ha sigut molt bona. Fins i tot, per sobre de les nostres expectatives. Per tant, hem demostrat que podem guanyar a qualsevol equip”. Amb tot Navarro, no ha obviat que l’equip passa actualment per un mal moment de joc: “Sí és cert que aquest desembre hi ha hagut derrotes i, per la forma d’algunes derrotes, hi ha coses que s’han de canviar. Hi ha hagut actituds dins i fora la pista que no ens han agradat i que no son dignes d’aquest club i d’aquesta samarreta. Hi ha coses que ja estan parlades i que no tornaran a succeir. Tots els jugadors han de fer un pas endavant per canviar aquesta dinàmica”.

Confiança en el tècnic i els jugadors

Per revertir aquesta situació, el mànager del bàsquet del Barça confia amb la capacitat de l’actual entrenador: “Com he dit, és un projecte nou en què Roger Grimau és el nostre referent i ho segueix sent. Està fent un gran treball i no és fàcil. Ja sabem com és el nostre club i aquesta samarreta, que exigeix molt. Som conscients que ho està intentant fer tot perquè l’equip flueixi com va fer al principi de temporada. Confiem en ell, en el projecte i en els jugadors que tenim i creiem que hem donar una millor versió”.

Suport contra el Madrid

Navarro ha tancat el seu parlament enviant un missatge als aficionats culers perquè donin suport a l’equip: “Els jugadors son conscients de la situació en que estem i el suport de l’afició és clau per a nosaltres. El Palau estarà a rebentar, amb la màgia que sempre hi ha al Palau i no dubto que l’afició ajudarà a l’equip. Estic segur que l’equip tornarà aquesta força per guanyar aquests partits, començant pel del Madrid, que és clau en un inici d’any nou. Estem a temps de tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)