Lliga femenina

El Barça CBS fitxa l’alera nord-americana procedent de la lliga israeliana Taylor Wurtz

El Barça CBS i Taylor Wurtz (1,83 m, 1990) uneixen els seus camins per la resta del curs 2023/24. L’alera estatunidenca, que hauria d’aportar tir exterior i experiència, arriba després de finalitzar la seva etapa a l’Hapoel Rishon de la lliga israeliana. El seu fitxatge pel club blaugrana no serà la seva primera experiència a la Lliga Femenina, ja que va formar part de les files del Casademont Saragossa a la temporada 2020/21, on va registrar una mitjana de 12,7 punts i un 9,3 de mitja de valoració en els 29 partits disputats amb el conjunt aragonès.

Amb la incorporació de la base de 32 anys nascuda a Brandon, el conjunt d’Isaac Fernández ha adquirit una jugadora dotada d’un bon tir exterior i amb molta experiència a Europa. En el seu currículum al Vell Continent, Taylor Wurtz ha jugat partits a la lliga de Luxemburg, a la sueca amb el Telge Basket i l’Ostersund, ha tingut dues etapes a França primer amb el Montpeller i després amb el Landerneau, i ha jugat a Alemanya amb el Rheinland Lions. Taylor, però, ha tingut gran part de la seva trajectòria a la seva natal Wisconsin, amb l’equip universitari i amb les Wisconsin Gio, on va coincidir, i ara es retrobarà, amb l’alera culer, Jolene Anderson. Aquesta és la segona incorporació del Nadal després de l’arribada de Paula Estebas, que va debutar el dissabte 30 en el partit al Palau Blaugrana. El tècnic Isaac Fernández podrà disposar de Wurtz a partir de la visita demà dimecres a l’Spar Gran Canaria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.