Lliga femenina

Rebekah Gardner, el retorn més esperat a l’Uni

L’Spar Girona ha rebut amb els braços oberts Rebekah Gardner (1,85 m, 1990). L’escorta californiana s’ha integrat a l’activitat diària de l’equip de Roberto Íñiguez, que prepara la visita de dimecres a la Seu d’Urgell (19h), en l’anada dels vuitens de final de l’Eurocopa, següent parada d’un mes de gener molt carregat. Gardner, la solució de l’Uni després del fiasco amb Kelsey Mitchell, serà un reforç molt benvingut per a un equip que no troba la manera de ser regular i que acumula sis derrotes en la Lliga Femenina, les dues últimes ja amb Íñiguez a la banqueta. La californiana, això sí, no competeix des del maig, en què es va lesionar amb les Chicago Sky.

La MVP de la Lliga Femenina 2021/22 viurà el seu segon capítol a Girona. El primer, de dues temporades, el va tancar havent acreditat 14,5 punts, 4,7 rebots i 17 de valoració en gairebé 27 minuts per partit a les competicions FEB i 13,8, 4,6 i 15 en 28 de mitjana a Europa.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)