ACB

El Bàsquet Girona a la recerca d’extracomunitaris

El club gironí tallarà el contracte de Corey Davis i buscarà al mercat noves peces extracomunitàries; el rendiment de Brae Ivey tampoc convenç la direcció esportiva

El Bàsquet Girona no s’atura després de la victòria contra Granada a Fontajau en l’estrena de Fotis Katsikaris a la banqueta. La direcció esportiva busca millorar la plantilla i està estudiant el mercat per trobar un recanvi per a Corey Davis, que serà tallat en les pròximes hores. El jugador nord-americà ha perdut molt de pes amb el nou entrenador grec i, fins i tot, va ser desconvocat en el darrer enfrontament contra els andalusos. En 13 partits jugats a Girona, el de Louisiana té una mitjana de 7,3 punts, 1,6 rebots i 2,6 assistències. A més a més, és qui té una mitjana de més pèrdues de l’equip -gairebé 3 per partit- i un dels seus punts forts, el tir de tres, està en el 30% d’encert. Un números que no són suficients per un jugador americà a la lliga ACB. La sentència cap a Davis obra les portes a una nova incorporació extracomunitària per mirar de millorar el roster de Katsikaris.

D’altra banda, com ha pogut saber l’Esportiu, una altra figura que no convenç és la del base (i escorta) nord-americà Brae Ivey que va arribar el 28 de desembre a Girona i no ha tingut el rendiment esperat en els quatre partits que ha jugat. És per aquest motiu que el club també està mirant de trobar una solució al mercat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)