Europeu

Ricky Rubio és la principal sorpresa en la llista de Sergio Scariolo

El tècnic estatal Sergio Scariolo ha donat una llista de catorze jugadors per la finestra FIBA en la qual destaca la presència de Ricky Rubio, que fa tot just dues setmanes que s’entrena amb el Barça i que ha estat inscrit pel club blaugrana i que ha estat inscrit en les competicions pel club blaugrana, tot i que encara no té data fixada de retorn a les pistes. Rubio va abandonar la concentració de la selecció espanyola l’estiu passat quan preparava el mundial per tractar la seva salut mental. El seleccionador estatal ha explicat que ha mantingut el contacte amb el jugador des de llavors i que fa tres dies el va trucar per dir-li que es veia amb cor de jugar i que, de fet, volia escenificar el seu retorn amb la selecció espanyola: “Em va dir que li agradaria que el seu primer partit oficial fos amb la selecció. Va ser emocionant. Li vaig dir que redimensioni les seves expectatives. Que no esperi ser el del MVP del mundial 2019. Això requereix temps. Cal tenir prudència i paciència”.

Scariolo ha donat una llista de catorze jugadors i de sis convidats per iniciar la fase de classificació per a l’Eurobasket 2025. Espanya jugarà el dia 22 contra Letònia i el dia 25 davant de Bèlgica. La resta de convocats son Alberto Abalde, Carlos Alocén, Darío Brizuela, Victor Claver, Alberto Díaz, Jaime Fernández, Rudy Fernández, Juancho Hernangómez, Xavi Lopez-Aróstegui, Joel Parra, Jaime Pradilla, Sebas Saiz i Yankuba Sima. Un total, per tant, de quatre catalans amb Ricky, Rudy Fernández, Joel Parra i Yankuba Sima. D’entre els convidats destaca el jugador català de 19 anys Jordi Rodríguez (Club Bàsquet Prat). La resta són Sergio De Larrea, Hugo González, Lucas Langarita, Mario Sant-Supery i Eli John Ndiaye.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)