Europeu

Ricky: “Estic amb nervis, gairebé com un «rookie»”

Bàsquet. El base del Masnou podria tornar avui (20 h, TdP) a les pistes, a Saragossa, en el partit de la selecció espanyola contra Letònia, classificatori per a l’Eurobàsquet del 2025

A poques hores de la seva possible tornada a la competició, en el partit que la selecció espanyola juga avui a Saragossa contra Letònia (20 h, TdP), classificatori per a l’Eurobàsquet del 2025, el base del Masnou Ricky Rubio admet que està “amb nervis, gairebé com un rookie”. Si finalment salta al terreny de joc, Rubio tancarà el cercle allí on l’havia obert. L’agost passat va abandonar la concentració amb la selecció espanyola, preparatòria per al mundial, per tractar-se dels problemes de salut mental. Sis mesos després, Ricky està a punt per tornar amb el combinat de Sergio Scariolo i per afrontar els reptes del Barça en el tram final de la temporada. “Estic molt bé, increïble, la veritat és que ho trobava a faltar. L’ambient que hi ha és espectacular i, a més, han vingut molts joves amb talent, i amb ganes també d’ensenyar-los una mica”, ha manifestat el jugador en declaracions als mitjans de la federació. Rubio encara tindria un segon partit en aquesta finestra de competició amb la selecció estatal, que torna a jugar diumenge contra Bèlgica a Charleroi (17.30 h, TdP).

A més del base maresmenc, també estan convocats per a aquesta doble cita els badalonins Joel Parra (Barça) i Rudy Fernández (Real Madrid), i el gironí Yankuba Sima (Unicaja Màlaga).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)