NBA

Doncic i Irving envien els Clippers cap a casa

Els Cavs, tot i els 50 punts de Mitchell, no poden evitar que els Magic forcin el setè i definitiu partit

Luka Doncic (28 punts, 7 rebots i 13 assistències) no ha fallat i ha estat el líder que necessitaven els Mavs per eliminar els Clippers (4-2) en el sisè partit de la sèrie (114-101). Sense temps per descansar ja disputar la semifinal de la conferència oest on toparà amb un Thunder que fa dies que esperen rival després de desfer-se dels Pelicans per la vía ràpida (4-0). Quant el partit el millor escuder de Doncic ha estat un dia més Kyrie Irving (30 punts). Paul George ha acabat amb 18 punts però amb un percentatge nefast (6/18 tirs) i James Harden tampoc ha estat encertat amb 5/16 tirs tot i fregar el triple doble amb 16 punts, 13 assistències i 7 rebots. D’altra banda, els Celtics continuen esperant rival perquè els Magic han forçat el setè i definitiu partit de la sèrie (3-3) després de guanyar als Cavs (103-96). El definitiu partit es jugarà a Cleveland. Donovan Mitchell (50 punts) ho ha intentat tot però no ha estat suficient mentre Banchero ha fet un pas endavant (27 punts i 8 rebots) ben secundat per Franz Wagner (26) i Jalen Suggs (22 punts amb 6«/13 triples).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció