Lliga femenina

Irati Etxarri, una altra baixa a l’Spar Girona

Irati Etxarri (1,85 m, 1998) forma part de la llista de jugadores que no segueixen a l’Spar Girona el curs que ve. L’alera-pivot navarresa, que fa dos anys arribava a l’Uni després de quatre temporades al Cadí i sent la millor jugadora estatal de la Lliga Femenina, a més de la millor en la seva posició, acabava contracte aquest curs.

El seu pas pel club gironí, on arribava al mateix temps que el seu entrenador al Sedis, Bernat Canut, està marcat per la lesió que va patir en el primer partit després de la segona finestra FIBA de fa dues temporades, a València i quan l’Spar liderava la lliga amb 17-3 de balanç. Etxarri va patir una fractura aguda al lligament encreuat anterior del seu genoll esquerre i va haver de passar per la sala d’operacions. A més d’obrir la nefasta mala ratxa de lesions que marcaria el tram final de la temporada passada, quan va reaparèixer aquest darrer curs una lesió muscular a la cama dreta en el partit de copa va fer que ja no tornés a jugar més per culpa de més problemes musculars, en aquest cas al soli, en el tram final de la temporada.

Etxarri, convocada per la selecció espanyola en la darrera finestra FIBA, tanca el seu pas per Girona amb un títol, la supercopa i, en aquest darrer exercici, amb 9 partits de lliga i el de copa, per una banda, i 6 a l’Eurocopa; de l’altra. A les competicions FEB hi ha acreditat 3,5 punts, 2,8 rebots i 3,6 de valoració en 14 minuts i mig de mitjana i, a les eliminatòries europees amb el Cadí, el Galatasaray i el Besiktas, 4,2, 2,8 i 6 en 15.

L’anunci de la marxa d’Irati Etxarri s’afegeix als de Marianna Tolo, Morgan Bertsch, Lauren Nicholson i Regan Magarity.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)