ACB

Qui quedi eliminat ho pagarà car

Bàsquet. El Barça, que no ha guanyat res, debuta contra un Madrid que, havent punxat a Europa, no pot fallar a l’ACB

La patacada del Madrid en la final de l’Eurolliga, no només per no guanyar el títol sinó per la sensació que va deixar la segona part, ha destapat la caixa de trons a la capital espanyola, on han començat a sorgir ja els noms dels reforços de l’any vinent abans del primer partit de semifinals d’avui (20.30 h Movistar) al WiZink Center. Tot això amb Deck lesionat, amb Hezonja sense rebre l’oferta de renovació i veient com Tavares signarà una renovació milionària de quatre milions per curs, i amb jugadors que es volen acomiadar aixecant un títol com Rudy Fernández i potser Sergio Rodríguez. El Madrid està obligat a guanyar la semifinal perquè té el factor pista a favor i perquè juga contra el seu màxim rival. Però caldrà veure com el pot haver afectat el revés a l’Eurolliga. El Barça n’és conscient, que avui és el dia. Que si s’ha de donar l’estocada és en el primer assalt perquè els de Grimau han estat tota la setmana preparant el matx i arriben més descansats. El Madrid, que ha guanyat la copa però és poc per la inversió del club, i el Barça, que no ha guanyat res, són conscients del que s’hi juguen. Qui quedi eliminat a semifinals, pot pagar-ho amb canvis radicals.

Setè clàssic del curs

El duel d’avui entre el Barça i el Madrid serà el setè que disputaran aquest curs, amb un balanç de 4-2 per als blancs, que van guanyar la supercopa, la copa i els duels a Madrid d’Eurolliga i d’ACB.

ELS VESTIDORS

És molt important controlar les pèrdues de pilota; el Madrid és un equip que et pot matar, si li permets molt volum de tirs triples
Després de l’eliminatòria contra l’Olympiacòs ens hem intentat regenerar mentalment i físicament
Roger Grimau

La perla blaugrana Jakucionis, cap als Estats Units

La jove perla blaugrana, el lituà Kasparas Jakucionis, amb qui es volia comptar per al primer equip el curs vinent, marxarà a la Universitat d’Illinois. No és l’únic perquè el Madrid també perdrà el rus Egor Demin, que marxarà a la Universitat Brigham Young, i Ismaila Diagne, que anirà a la Universitat Gonzaga. De moment el Madrid no perd Hugo González, l’MVP de l’última Eurolliga, però també té ofertes de primer nivell per marxar. El fet que les universitats americanes ja puguin pagar els joves jugadors fa que cada vegada en marxin més als Estats Units.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)