Més bàsquet

ESPORTS

Tràgic final per a Drew Gordon, exjugador de l’NBA i l’Eurolliga

El germà d’Aaron Gordon (Nuggets) mor als 33 anys en un accident de trànsit

L’exjugador de l’NBA i l’Eurolliga Drew Gordon, germà d’Aaron Gordon (Denver Nuggets), ha mort als 33 anys per culpa d’un accident de trànsit a Portland (Oregon). En el seu llarg currículum com a rodamón del bàsquet internacional hi figuren nou partits als Sixers de l’NBA la temporada 2014-15 i deu al Partizan a l’Eurolliga el curs 2012-13 en un equip on també hi eren grans figures del bàsquet europeu, com Nikola Milutinov, Bogdan Bogdanovic i Davis Bertans.

En la seva etapa de l’institut va ser un dels alers pivots més prometedors de la seva generació als EUA. Moltes universitats de la NCAA li van anar al darrera, però finalment va triar una de les històriques de Califòrnia, UCLA, però després de dos anys va acabar a New Mexico. El seu rendiment va tenir alts i baixos i finalment no va ser seleccionat al Draft del 2012.

Després de provar fortuna a la lliga de desenvolupament de l’NBA va voltar per tot el món: Sèrbia, Itàlia, Turquia, França, Lituània, Polònia, Ucraïna, Rússia i Japó, país on es va retirar la temporada passada a les files dels Rising Zephyr de Fukuoka. El seu germà, Aaron (1995), va guanyar l’anell a l’NBA a les files dels Nuggets la temporada passada i va se finalista en els concursos de mats de l’All-Star del 2016 i el 2020. Drew estava casat i tenia tres fills.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.