ACB

El Barça no pot frenar el Madrid, que situa el 2-0 (104-98)

Els blaugrana han estat massa irregulars i han anat tot el segon temps a remolc

El Barça, que ha sortit de titular amb Willy Hernangómez i Da Silva, ha perdut el segon partit de la semifinal (104-98)i el Madrid anirà diumenge al Palau amb un 2-0 en una eliminatòria al millor de cinc partits.

Els de Roger Grimau han sortit més concentrats que el primer partit però tot i començar dominant (3-9), dos triples de Musa han liderat la reacció blanca que ha fet un parcial de 10-0. El Barça ha tornat a agafar el comandament del matx amb Vesely (8) fent bons minuts i Parker com a referent (11 punts) provocant el temps mort blanc (22-28). Però ha tornat a aparèixer el malson Llull per anotar 11 punts seguits i un triple al darrer segon de Campazzo ha situat el 44-40 al descans. Al tercer quart el Madrid ha sortit fort amb un 11-2 (55-45). A partir de llavors ha estat un monòleg blanc que ha arribat a guanyar de 17 punts (87-70) després d’un triple Yabusele a 6 minuts pel final. Al tram final el Barça ha maquillat el resultat. El tercer partit de la sèrie serà diumenge (18.30h) al Palau Blaugrana i, en cas de ser necessari un quart, seria dimarts (20.30h) també a Barcelona. En l’altra semifinal, l’UCAM Múrcia pot sentenciar avui l’eliminatòria i donar la gran sorpresa si guanya davant dels seus aficionats el tercer partit de la sèrie. De moment els de Sito Alonso dominen 2-0.