ACB

El Barça tanca un curs decebedor amb un 3-0 contra el Madrid (92-95)

Els blaugrana, sense Vesely eliminat al primer temps, han competit tot i arribar a perdre de 13

El Barça, que ha deixat per sorpresa a Kalinic fora de la convocatòria, ha tancat una temporada decebedora amb un 3-0 contundent contra el Madrid tot i competir en el tercer assalt (92-95). Laporta tampoc ha pogut tenir una alegria amb el bàsquet.

Els blancs han començat dominant amb un encert espectacular en el triple (5/6) i agafant 13 punts de renda (20-33). Els problemes s’han accentuat amb l’eliminació de Vesely per una tècnida que juntament amb l’antiesportiva que havia fet deixava en inferioritat als blaugrana en el joc interior. Però Parker i Willy Hernangómez, amb dos triples, han liderat un parcial d’11-1 per canviar la dinàmica (31-34). En aquesta fase els blancs han estat desencertats. Al descans 45-49. Al tercer quart els de Grimau han tornat a situar-se per davant amb Parker estel·lar (57-55). A partir de llavors la igualtat ha estat la tònica predominant. A 2 minuts pel final Laprovittola ha anotat un triple (90-87). Però ha tornat a empatar amb tirs lliures (90-90). En un final d’infart Laprovittolas’ha endut un tap de Tavares, Campazzo no ha fallat en una penetració (90-92), Abrines ha errat un triple sol i un altre cop Campazzo ja ha sentenciat a 22 segons pel final (90-94).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)