ACB

Pare abans que jugador

Bàsquet. ACB. Ricky, que tindrà el seu segon fill, comunica a Scariolo que no anirà al preolímpic i queda fora dels 22 jugadors de la convocatòria

Ricky Rubio no jugarà el pròxim preolímpic que es disputarà a València contra el Líban i Angola els dies 2 i 3 de juliol, la fase prèvia perquè Espanya intenti obtenir el bitllet per jugar els pròxims Jocs Olímpics de París d’aquest juliol. Un dels motius que té Ricky per renunciar-hi és que serà pare per segon cop aviat, i el fet de jugar el preolímpic l’obligava a estar convocat ja dilluns vinent a Màlaga i, si es classifiqués Espanya per als Jocs Olímpics, continuaria amb la selecció fins a finals dels Jocs, l’11 d’agost. A més, Ricky ja va anunciar després de quedar eliminat amb el Barça que necessitava un parell de setmanes per pensar sobre el seu futur. També ha quedat fora el seu amic íntim l’exblaugrana Víctor Claver. Els catalans de la llista de 22 de la qual sortiran els dotze escollits són Parra (Barça), Rudy (Madrid), Salvó (Gran Canària) i Yankuba Sima (Unicaja). Del Barça, també hi ha Abrines, Willy Hernangómez i Brizuela. Completen la llista Abalde, Aldama, Lorenzo Brown, Alberto Díaz, Sergio García, Usman Garuba, Fran Guerra, Juancho Hernangómez, Llull, López-Arostegui, Juan Núñez, Pradilla, Puerto, Vicedo i Yusta. A l’staff també hi ha el català Albert Oliver.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)