NBA

Els Celtics s’apliquen en defensa i s’avancen en la final contra el Mavericks (107-89)

Luka Doncic ha estat molt controlat i no ha pogut destacar (30 punts i 1 assistència)

Els Boston Celtics han guanyat el primer partit de la final de l’NBA i ho han fet de manera cara al superar per 107-89 els Dallas Mavericks (1-0). La defensa dels de Boston i el control que han mantingut sobre l’estrella dels de Dallas, Luka Doncic, durant gairebé tot el partit han estat peces importants de la victòria. En els Celtics ha destacat Jaylen Brown amb 22 punts, i el retorn de Kristaps Porzingis que n’ha anotat 20.

Luka Doncic ha anotat 30 punts i ha agafat 10 rebots, però només ha donat una assistència i això s’ha notat molt en el joc dels Mavericks. Els Celtics han dominat des de l’inici del partit i en el primer quart ja guanyaven de 17 punts (37-20) i han arribat al descans amb un marge de 21, 63-42. En els dos darrers períodes els locals han mantingut la diferència davant els intents dels Mavericks d’ajustar el marcador. El segon partit es tornarà a jugar a Boston el dilluns 10 (2 de la matinada hora catalana).