ACB

Sergi Martínez i Juani Marcos, a un pas de continuar

Bàsquet. ACB. El Bàsquet Girona ja sap que el Barça no posarà impediment a la continuïtat de l’aler i s’està negociant la renovació de l’argentí

Les negociacions per dues de les peces fonamentals d’aquest curs estan a punt de tancar-se. Els gironins ja saben que el Barça no posarà impediments a la continuïtat de l’aler de Rubí, que aquest curs ha fet un salt de qualitat brutal i, incomprensiblement, ha quedat fora de la convocatòria de la selecció espanyola, darrere de Vicedo. Sergi Martínez (2,02 m, 1999) ha acabat amb 6,3 punts i 6,2 rebots de mitjana, i el que vol és sobretot tenir minuts per continuar creixent. El fet que hi hagi moltes possibilitats de jugar doble competició amb l’entrada en l’Eurocopa FIBA encara ha donat més força a la seva continuïtat. El de Rubí té un any més de contracte amb el Barça però amb un tall petit, i s’està treballant perquè continuï cedit aquest pròxim curs. També s’està sent molt optimista amb la renovació de Juani Marcos (1,90 m, 2000) que caldrà veure si el Barça, amb la marxa del júnior Jakucionis a l’NCAA, li dona alguna possibilitat. Però ara mateix el Barça estudia altres opcions, i per tant Katsikaris compta amb ell, després de fer 9,7 punts, 3,1 rebots i 3,5 assistències en el seu salt a l’ACB. Qui el club voldria afegir als dos joves és Oriol Paulí, que vol ser una peça fonamental i tenir minuts aquest curs després d’un any en què ha tingut poc protagonisme en el Barça.

Ferrando, opció de tercer base

Guillem Ferrando (2002), del València, que ha jugat cedit a l’Estudiantes, és un dels jugadors que està sondejant el Bàsquet Girona per poder-lo tenir de tercer base fent parella amb Juani Marcos i amb Durham. Ferrando ha jugat 18 minuts de mitjana a la LEB Or amb una mitjana de 6,9 punts, 2 rebots i 2,9 assistències durant els 19 partits que ha disputats. Ferrando no compta per al curs vinent a València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.