Lliga femenina

Bernat Canut, relleu d’Anna Montanyana a Alcantarilla

La valenciana, que va substituir Èric Surís abans de Nadal, dirigirà l’Avenida

Bernat Canut (La Seu d’Urgell, 1989) torna a la Lliga Femenina per entrenar el Jairis, que confia el seu projecte al campió de la lliga i la copa a Suècia amb el Sodertalje el darrer curs. El tècnic de l’Spar Girona fa dues temporades i subcampió del mon sub-19 fa menys d’un any, substitueix Anna Montanyana (València, 1980), que torna a Salamanca ara com a millor entrenadora de la competició després de dur el conjunt murcià al play-off pel títol havent-lo agafat abans de Nadal quan Èric Surís va ser cessat a Múrcia. La d’Alcantarilla serà la tercera banqueta que ocupi Bernat Canut a la categoria, després de cinc anys (2017-22) al capdavant de la del Cadí, després de ser-hi com a assistent, i un a l’Uni (2022/23).

El Jairis, que va perdre els quarts de final de la lliga amb l’Uni, ha fitxat Paula Ginzo, que va acabar la temporada amb el València i va alçar el títol després de desvincular-se del Barça CBS. Aina Ayuso, Belén Arrojo, Lou López Sénéchal, Carmen Grande i Chelsea Nelson segueixen a Alcantarilla.

L’Avenida, que va tancar el curs en blanc, ja ha fitxat Iyana Martín (Segle XXI), Laura Cornelius (Çukurova) i Arella Guirantes (Schio) i compta amb Sílvia Domínguez, Andrea Vilaró, Antonia Delaere, Laura Gil, Mariella Fasoula, Arica Carter i Sika Koné.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)