Lliga femenina

Sílvia Domínguez es perd els Jocs Olímpics per lesió

La capitana de la selecció espanyola absoluta, Sílvia Domínguez, es perdrà els Jocs Olímpics de París a causa d’una lesió. Segons confirmava la Federació Espanyola de Bàsquet a través d’un comunicat, la jugadora de Montgat hauria patit una lesió en el tram final del primer torneig de preparació, disputat a Vigo entre el 21 i el 23 de juny. “Sílvia Domínguez no podrà continuar preparant amb l’equip la cita olímpica ni tampoc podrà ser a París 2024. Després d’arribar a la concentració en plenes condicions i haver completat la primera setmana al mateix ritme que les seves companyes, una lesió soferta en la fase final de l’estada a Vigo no li permetrà continuar”, exposava el text.

Domínguez (Montgat, 1987), que tampoc va poder participar en el torneig preolímpic a Hongria també per problemes físics, hauria disputat els seus tercers Jocs després de ser una de les integrants de l’equip que va anar a Tòquio (2021) i d’haver format part de l’equip que va aconseguir la plata històrica de Rio de Janeiro (2016). La base catalana és una de les jugadores amb més internacionalitats (214). Aquesta seria la segona baixa sensible en aquesta posició després que Cristina Ouviña, segons va avançar Aragón TV el 5 de juny, anunciés que renunciava a participar en la cita olímpica.

Gira de preparació

La selecció espanyola reprendrà la gira de preparació el proper 12 de juliol en el torneig de Brussel·les que les enfrontarà a les vigents campiones d’Europa (Bèlgica) i també al grup entrenat per l’espanyol Víctor Lapeña (Canadà). La preparació, que va arrancar amb bon peu a Vigo amb les victòries davant Turquia i Xina, continuarà el 22 de juliol amb el torneig de Segòvia que les enfrontarà a Austràlia i Canadà.

La selecció espanyola absoluta, classificada des del mes de febrer, debutarà el 28 de juliol contra Xina en el primer partit de la fase de grups.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)