ACB

Scariolo celebra els 200 partits amb victòria

La selecció espanyola de bàsquet ha derrotat a Angola (89-81) en el segon partit del torneig preolímpic que s’està disputant a València. Una victòria que posa el llacet en un dia especial per a Sergio Scariolo, que ha celebrat 200 partits al capdavant de la banqueta. El triomf, però, no ha sigut fàcil per a la selecció espanyola, que ha suat més de l’esperat per imposar-se a un conjunt molt físic i molt solidari, dirigit pel català Pep Clarós, que ha guanyat la partida del rebot.

La baixa de Juancho Hernangómez, que va patir una lesió en el debut, ha complicat les coses a la selecció espanyola que, tot i això, s’ha acabat imposant gràcies al trident format per Santi Aldama (24 punts i 8 rebots), Willy Hernangómez (22 punts i 10 rebots) i Lorenzo Brown (9 punts i 11 assistències).

L’equip descansarà dos dies i reprendrà la competició dissabte en el partit de semifinals amb un rival que es decidirà en finalitzar la jornada d’aquest dijous.

L’altra selecció candidata a obtenir aquest bitllet olímpic, Bahamas, un equip amb tres NBA en la seva plantilla, també ha fet la feina derrotant a Polònia (90-81) i segellant el seu passi a semifinals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)