ACB

Els testos i les olles

Derrick Alston Jr., fill de l’aler pivot campió de la lliga el 1998 al Nou Congost, el tercer fitxatge del Manresa pel curs que ve

Derrick Alston Jr. (2,06 m, 1997) és la tercera cara nova de la plantilla del Baxi Manresa, després de Bodian Massa i Álex Reyes. El fill de l’aler pivot titular de l’equip campió de l’ACB el 1998, i que després va jugar en el Barça, en el Pamesa, en el Madrid i a Lleida, Derrick Alston (2,08 m, 1972); arriba procedent del Rostock Seawolves, en què ha jugat les dues darreres temporades. En l’última, ha acreditat 18,6 punts, 3,7 rebots, 2,5 assistències i 15,5 de valoració en gairebé 32 minuts en la lliga alemanya i, en l’Eurocopa FIBA, 14 i mig, 2, 3 i 12 en 24.

Alston Jr, que va néixer al principi de la temporada del títol més important de la història del Manresa, a Houston (17/9/97), signa per una temporada en la que serà la seva quarta experiència com a professional, la tercera a Europa. Abans, havia completat la seva etapa universitària a Boise State Broncos, però no va entrar al draft i, després de provar sort en la lliga d’estiu amb els Warriors i els Mavericks, va jugar la lliga de desenvolupament amb els Salt Lake City Stars (19,6 punts i 6,8 rebots de mitjana) abans de creuar l’Atlàntic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)