Lliga femenina

Sandra Ygueravide (Spar Girona), convocada per anar a París amb el 3x3

La federació espanyola ha confirmat les quatre jugadores que disputaran el bàsquet 3x3 als Jocs de París, entre les quals hi ha la base valenciana de l’Spar Girona Sandra Ygueravide. Les altres tres convocades són l’ala-pivot Vega Gimeno (que ha anunciat que es retira després dels Jocs), l’ala-pivot Gracia Alonso de Armiño (Estudiantes) i l’escorta Juana Camilión (Estudiantes). La seleccionadora de l’equip, la figuerenca Ana Junyer, ha subratllat la qualitat competitiva del grup: “És un grup que ha demostrat un alt nivell competitiu i és l’ideal per a disputar els Jocs Olímpics. Han jugat juntes en els últims grans tornejos: l’Europeu de l’estiu passat, el Preolímpic de Debrecen i el preeuropeu. I en tots ells han aconseguit molt bons resultats, És un equip que entre elles s’equilibren i compensen”.

El cos tècnic el completen les també catalanes Núria Martínez (entrenadora) i Beti Orden (fisioterapeuta de l’Spar Girona).

L’Uni, a l’Eurocopa

D’altra banda, l’EuroCup Women ha confirmat els 40 equips que disputaran la competició la temporada que ve, entre els quals hi ha l’Spar Girona. El sorteig de grups es farà el proper 18 de juliol. A banda de l’Spar Girona, la FIBA ha confirmat la participació de l’Hozono Global Jairis, Movistar Estudiantes i IDK Euskotren. El Baxi Ferrol jugarà la fase prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)