Més bàsquet

Espanya es queda sense gasolina per remuntar a Austràlia (66-75)

La selecció espanyola de bàsquet ha perdut contra Austràlia (66-75) en el penúltim amistós abans de l’inici dels Jocs de París. L’equip dirigit per Miguel Méndez ha començat a remolc de les oceàniques i no ha aconseguit capgirar la situació del partit. De fet, ha arribat a perdre de 21 punts (43-64) a falta de deu minuts.

Un parcial de 14 a 0 del conjunt espanyol ha fet creure en una possible remuntada quan el marcador s’ha ajustat fins als 64-69. Però l’encert no ha acompanyat i les australianes s’han endut el partit. Un duel on la nacionalitzada Megan Gustafson ha acabat amb 18 punts.

A l’espera de la seva última prova prèvia a París, la selecció suma tres victòries davant Turquia (59-47), Xina (70-46) i Canadà (61-48) i dues derrotes: Bèlgica (76-58) i Austràlia.

L’equip de Miguel Méndez disputarà el seu últim partit de preparació aquest dimecres (20 hores) davant Canadà just abans de posar rumb a París per a jugar el primer partit oficial davant Xina diumenge 28 de juliol. En el grup d’Espanya dels Jocs també hi ha Puerto Rico i Sèrbia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)