Lliga femenina

Berta Ribas serà jugadora del primer equip de l’Spar Girona

L’Spar Girona ha arribat a un acord amb Berta Ribas (1,83 m, 2004) perquè la jugadora defensi la samarreta del club gironí la pròxima temporada. Ribas és una alera de Girona i el seu últim equip ha estat el CEEB Tordera Uni Girona. Aquesta temporada ha fet una mitjana de 6,2 punts i 4,5 rebots en 19 enfrontaments de lliga regular a la Lliga Fememina 2, amb una mitjana de 22:35. El seu pare Sito Ribas va jugar l’ACB amb el Valvi Girona (125 partits), mentre que la seva mare Nuri Bosch va competir amb el GEiEG, on va ser campiona d’Espanya amb l’equip júnior.

Laia Palau, directora esportiva, ha valorat el fitxatge. “És una jugadora que fa dues temporades que està en dinàmica de primer equip. Per la seva capacitat de treball i predisposició física ens pot ajudar tant en posicions interiors com exteriors”. Amb la incorporació de Berta Ribas, l’Spar Girona tanca la plantilla de la temporada 24/25. L'equip de Roberto Íñiguez estarà doncs format per Marta Canella, Ainhoa López i Sandra Ygueravide i nou fitxatges: Chloe Bibby, Maya Caldwell, Carolina Guerrero, Borisla Jakubcova, Klara Lundquist, Natasha Mack, Berta Ribas i Migna Touré.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)