Lliga femenina

Mariona Teixidó no segueix al Joventut

La Penya i Mariona Teixidó (1,76 m, 1995) posen fi a una relació de tres temporades que tenen en l’ascens del Joventut a la Lliga Femenina el 5 de maig a Estepona el seu colofó. La que era la capitana del conjunt verd-i-negre havia disputat 95 partits amb l’equip badaloní, tots a la Lliga Challenge. En el darrer exercici va acreditar 3 punts i mig, 2 rebots i 4 de valoració en poc més d’11 minuts en 29 partits.

L’alera-pivot manresana jugava a la 1a Catalana fa 6 anys i va debutar a la segona categoria de l’àmbit estatal quan va fitxar per la Penya, després d’haver passat per la copa catalunya (2019/20) i la Lliga Femenina 2 (20/21).

La baixa de Teixidó s’afegeix a les ja anunciades de Nukiya Mayo, Marina Aviñoa i Lorena Segura. Serena-Lynn Geldof (Casademont), Elise Ramette (Cadí), Kayla Wells i Iris Vennema son fins ara les incorporacions per a l’estrena de l’equip, on segueixen Laura Piera, Helena López, Alima Démbele, Inés Santibáñez, Rebeca Cotano i Deva Bermejo; a la màxima categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)