ACB

Marcos i Fjellerup, al campus del Collell

Els participants també han dut a terme un aller d’educació emocional a càrrec d’Andrea Suazo i de Carla Triviño

Juani Marcos i Maxi Fjellerup han visitat aquest dijous el campus del Bàsquet Girona al Collell. Dos dels tres jugadors argentins que formaran part de la plantilla de Fotis Katsikaris aquesta temporada que ve –l’altre és Juan Fernández, que arriba a Fontajau procedent del Breogán– han compartit la jornada amb els més de cent participants, que els han pogut conèixer en persona i fer-los un seguit de preguntes, com ara en referencia als seus inicis en el bàsquet. El base per exemple explicava que va començar amb 3 anys i per tradició familiar, mentre l’aler ho va fer als 10 i després d’haver jugat a futbol.

Els 150 participants al campus, després de l’entrenament del matí amb els seus ídols del primer equip, han comptat a la tarda amb la visita de dues psicòlogues, Andrea Suazo (FIATC) i Carla Triviño, de la base del club, en el taller d’educació emocional Emoció en Acció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)