ACB

Juan Núñez, el tercer fitxatge blaugrana

Juan Núñez (1,92 m, 2004) ja és jugador del Barça, que fa oficial l’arribada del base format al Madrid i a qui el club blaugrana va pagar 400.000 euros. El director de joc arriba procedent del Ratiopharm Ulm, amb qui va signar el 2022i on va signar una mitjana de 10,8 punts (58,2% en tirs de dos i 35% en triples), 3,6 rebots, 5,7 assistències i 1,9 recuperacions en quasi 26 minuts per partit en l’Eurocopa. El número 36 del draft de l’NBA pels Spurs aquest estiu va formar part de la selecció espanyola en el preolímpic però finalment va ser descartat per Sergio Scariolo de cara els Jocs.

Núñez signa per tres anys i és el tercer fitxatge del Barça, després de Kevin Punter (Partizan) i Justin Anderson (València). L’MVP de l’Eurolliga en la categoria júnior va debutar amb el primer equip de la casa blanca el curs 2020/21i hi va disputar 15 partits. El seu paper en la plantilla de Joan Peñarroya passa per completar la rotació de base que hauria de seguir liderant Tomas Satoransky, un cop Rokas Jokubaitis ha marxat al Maccabi Tel Aviv.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)