Més bàsquet

Aparició estel·lar de Rudy i Espanya fa un pas de gegant per ser als quarts (84-77)

Ha anotat dos triples quan hi havia més pressió (71-71) quan havia despertat Antetokounmpo

Espanya ha sumat una victòria que pot ser determinant per classificar-se pels quarts de final després de superar la Grècia d’Antetokounmpo (84-77). L’estrella grega ha acabat amb 27 punts i 11 rebots però ha fallat el triple frontal decisiu amb 80-77 a 21 segons pel final. Un gran segon quart d’Espanya, que ha arrencat amb un 11/17 triples, ha estat decisiu per agafar 14 punts de renda.

A l’inici Antetokounmpo ha marcat el ritme grec (3-8) però ràpidament una zona 2-3 d’Scariolo ha col·lapsat en atac els grecs que han estat nefastos en el tir exterior (6/18) llançant més que de dos (8/17). Aldama (12 punts, Pradilla (7) i sobretot un Llull impressionant (11 punts amb 3/3 triples), han liderat els d’Scariolo que han trobat també al final a Abrines (2 triples). En el segon quart Grècia només ha fet 13 punts (28-13) i cap cistella d’Antetokounmpo. Al descans 49-35. Al tercer quart s’ha mantingut la tendència fins que Antetokounmpo ha decidit posar emoció agafant els galons. Una esmaixada en contracop ha servit per empatar (71-71). Però l’aparició de Rudy Fernández, amb dos triples espectaculars, i la gran defensa en els últims instants, ha acabat trencant el matx (79-71).