Més bàsquet

Espanya, a un triomf de la semifinal de 3x3 a París

Victòria a la pròrroga de la selecció espanyola (20-22) contra Canadà

La selecció espanyola femenina de 3x3 tancarà la fase de grups aquest dissabte a la tarda contra Alemanya (18 h) amb la possibilitat d’assegurar-se la presència en la semifinal del torneig. Per fer-ho ha d’acabar primera o segona de grup. L’equip d’Anna Junyent i Núria Martínez ja té assegurat el play-in, que juguen el tercer i quart de cada grup després d’haver superat Austràlia aquest divendres mateix per 17-21 amb Ygueravide i Gimeno anotant 9 punts cadascuna (4-2 de balanç). Canadà havia perdut també avui contra els Estats Units a la pròrroga 17-18

Ygueravide s’estrenava amb el triple (8-9) i amb la falta rebuda quan carregava el canell de fora l’arc a 3:19 anotava el 10-14 (2/2). El segon triple de la capitana de l’Spar Girona frenava la reacció canadenca (15-18 a 1:24) i el tercer de la base valenciana a 24 segons suposava el 19-20. Amb empat a 20 Gimeno fallava de sota i, en el desempat –guanya qui anota primer– Ygueravide lligava el resultat amb el seu quart triple (10pe punt, 7 Vega Gimeno).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)